Unofficial site of group TATU


Unofficial forum of group TATU
Go Back   Unofficial forum of group TATU General Forum General discussions


Computer help thread


ReplyPost New Thread
 
Thread Tools
Old 06-05-2006, 07:11   #661
nath nath is offline
Участник
 
nath's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Paris
Age: 59
Gender: Female
Posts: 3,104

Send a message via ICQ to nath Send a message via MSN to nath Send a message via Skype™ to nath
Quote:
Originally Posted by marina
Speaking of noise......mine is silent as dead , why ?
May be because it isn't a Pentium? Pentiums make more noise if I'm not wrong...
  Reply With Quote
Old 06-05-2006, 07:45   #662
xmad xmad is offline
**?!**
 
xmad's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sweden
Age: 45
Posts: 505

Quote:
Originally Posted by QueenBee
I can't copy the files at all, because the laptop won't even start. It says that a file is missing, and I need to re-install it, which is the reason to why I am installing Windows again.

Looks like my files are gonna go bye-bye
QueenBee,no dont worry about the files, there are so many ways that you can access your files.If a file is missing you can repair it.as you are installing you can choose the repair option.
~~~~~~~~~~~
We're all mad in our own way.
  Reply With Quote
Old 30-05-2006, 22:32   #663
spyretto spyretto is offline
My Waking Hour
 
spyretto's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: in oblivion
Gender: Male
Posts: 5,486

Quote:
Originally Posted by xmad
QueenBee,no dont worry about the files, there are so many ways that you can access your files.If a file is missing you can repair it.as you are installing you can choose the repair option.
She needed to boot from her OS CD-ROM then reinstall windows on top of the current version. That would fix the problem without losing any files. I also do what robbie says, I copy my windows directory including all the hidden files ( but excluding my program files folder cause it won't be affected anyway ) so if I run into trouble I can always delete the windows folder and copy and paste everything again. That will save you a lot of hassle from having to format the c: directory. But to be able to do that you need to have another version of windows otherwise it won't allow you to move or delete the wndows folders ( like system32 )
Another option to copy files and move or delete windows directories is through DOS.

I'm about to "build" a new computer, do you think I should stick with Pentium 4 or should I opt for Athlon 64? I don't know much about these things...
  Reply With Quote
Old 31-05-2006, 12:55   #664
dradeel dradeel is offline
Green Eyed Demon
 
dradeel's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Socialist hell: Norway
Age: 36
Gender: Male
Posts: 1,302

Quote:
Originally Posted by spyretto
I'm about to "build" a new computer, do you think I should stick with Pentium 4 or should I opt for Athlon 64? I don't know much about these things...
Athlon 64 is cheaper than Pentium 4, for sure. But then you have the heat-factor. AMD usually produce more heat than Intel + they don't really handle heat as good as Intel either. Buuuut things might've changed with the new 64 CPUs. I guess you won't be able to get hold of Windows XP64, but when the new Windows (if you use Windows that is. I'm assuming you do) is released you should be able to make even more use out of your 64bit processor, so yeah, go for AMD. Hehe. I think I'll go for AMD when I'm building my new computer when the summer is over ... we'll see
~~~~~~~~~~~
What I Think Tank
I have started a blog that aims to concentrate its content on politics, economics and history, with a keen interest in American politics and the American tradition of Libertarianism and Austrian Economics.
  Reply With Quote
Old 31-05-2006, 16:08   #665
haku haku is offline
iMod
 
haku's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Normandie
Age: 54
Gender: Male
Posts: 7,839

Pentium 4s are more useful as radiators than processors. Seriously though, Pentiums are history now, you better go for Intel Core and soon Intel Core 2 processors (unless you prefer AMD of course). The Intel Core family is much more efficient and powerful (and much cooler) than Pentiums.
~~~~~~~~~~~
Patrick | TatySite.net t.E.A.m. [ shortdickman@free.fr ]
  Reply With Quote
Old 31-05-2006, 19:49   #666
dradeel dradeel is offline
Green Eyed Demon
 
dradeel's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Socialist hell: Norway
Age: 36
Gender: Male
Posts: 1,302

Quote:
Originally Posted by haku
The Intel Core family is much more efficient and powerful (and much cooler) than Pentiums.
Well there you go. I haven't updated myself on the issue since I built this computer, which is a couple of years ago. I won't dig into it before I'll build my new one, so yeah ... hehehe. I'm really not the one to ask. Anyways, I'm guessing Intel Core have the same prices as Pentiums used to have? Intel aren't known to have low prices on new products. Hehehe. AMDs however are a bit easier on the wallet.
~~~~~~~~~~~
What I Think Tank
I have started a blog that aims to concentrate its content on politics, economics and history, with a keen interest in American politics and the American tradition of Libertarianism and Austrian Economics.
  Reply With Quote
Old 31-05-2006, 20:15   #667
spyretto spyretto is offline
My Waking Hour
 
spyretto's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: in oblivion
Gender: Male
Posts: 5,486

Quote:
Originally Posted by dradeel
Athlon 64 is cheaper than Pentium 4, for sure. But then you have the heat-factor. AMD usually produce more heat than Intel + they don't really handle heat as good as Intel either. Buuuut things might've changed with the new 64 CPUs. I guess you won't be able to get hold of Windows XP64, but when the new Windows (if you use Windows that is. I'm assuming you do) is released you should be able to make even more use out of your 64bit processor, so yeah, go for AMD. Hehe. I think I'll go for AMD when I'm building my new computer when the summer is over ... we'll see
Thanks...yeah, after some consideration I'm gonna opt for the Athlon as I've heard good things from several people - including you.
So what can I do more with this 64bit processor that I couldn't do with a 32bit? Excuse my ignorance here.
Oh and about the heating problem, would a more expensive heatsink/fan make any difference or are all the same and it all depends on the processor? thanks in advance.

As for the Intel core family, they're a bit higher than my budget at the moment but maybe for a future computer. anyway, I'd appreciate it if you could you provide a couple of examples of an inter core processor?
  Reply With Quote
Old 31-05-2006, 20:19   #668
haku haku is offline
iMod
 
haku's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Normandie
Age: 54
Gender: Male
Posts: 7,839

Quote:
Originally Posted by dradeel
Anyways, I'm guessing Intel Core have the same prices as Pentiums used to have?
Probably but i have no idea, i'm a Mac user and we don't exactly "build" our computers. All i know is that current Macs have Intel Core Duo processors, and Intel Core 2 will arrive soon.
~~~~~~~~~~~
Patrick | TatySite.net t.E.A.m. [ shortdickman@free.fr ]
  Reply With Quote
Old 31-05-2006, 20:22   #669
spyretto spyretto is offline
My Waking Hour
 
spyretto's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: in oblivion
Gender: Male
Posts: 5,486

Quote:
Originally Posted by haku
Probably but i have no idea, i'm a Mac user and we don't exactly "build" our computers. All i know is that current Macs have Intel Core Duo processors, and Intel Core 2 will arrive soon.
Thanks for the info haku you kinda read my mind there.
  Reply With Quote
Old 07-06-2006, 13:29   #670
robbie robbie is offline
Moderator
 
robbie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Gender: Male
Posts: 3,170

Today I bought "Disc 250GB WD ULTRA ATA/USB 2/FireWire" and my computer don't see this drive after plugging.
I'm using USB 2.
~~~~~~~~~~~
R | TatySite.net t.E.A.m. [ e-mail ]
  Reply With Quote
Old 07-06-2006, 13:43   #671
haku haku is offline
iMod
 
haku's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Normandie
Age: 54
Gender: Male
Posts: 7,839

Quote:
Originally Posted by robbie
Today I bought "Disc 250GB WD ULTRA ATA/USB 2/FireWire" and my computer don't see this drive after plugging.
I'm using USB 2.
The disk may simply not be formatted, i don't know the name of the formatting utility on Windows, but well, launch it and look if it sees the drive. Reformatting a new drive is always a good idea anyway (factory formatting can be a bit off), personally i always reformat a new drive.
~~~~~~~~~~~
Patrick | TatySite.net t.E.A.m. [ shortdickman@free.fr ]
  Reply With Quote
Old 07-06-2006, 20:40   #672
hullala hullala is offline
Got Nyu?
 
hullala's Avatar
 
Join Date: May 2003
Gender: Male
Posts: 545

Quote:
Originally Posted by haku
i don't know the name of the formatting utility on Windows, but well, launch it and look if it sees the drive
If you're using WinXP, try this: Go to Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Disk Management. Here you can partition and format your disk drives.

Another reference: I can see my second hard drive in Device manager but not in 'My Computer'
~~~~~~~~~~~
On the internet, nobody knows you're a dog ^_^
  Reply With Quote
Old 08-06-2006, 19:37   #673
robbie robbie is offline
Moderator
 
robbie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Gender: Male
Posts: 3,170

Thx guys, but it's not work.
~~~~~~~~~~~
R | TatySite.net t.E.A.m. [ e-mail ]
  Reply With Quote
Old 08-06-2006, 21:06   #674
Rachel Rachel is offline
Ice_Cream
 
Rachel's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Ипсщич, Суффолк, УК
Age: 36
Gender: Female
Posts: 8,831

Send a message via ICQ to Rachel Send a message via AIM to Rachel Send a message via MSN to Rachel Send a message via Yahoo to Rachel Send a message via Skype™ to Rachel
Have you tried it on other computers?
~~~~~~~~~~~
Tatutaty: "Horny Rachel is her name. Masturbating is her game. Fucking, sucking, licking too. Wouldn't you like some Rachel screw? *batteries not included*"

PuddleQueen | Rachel | TatySite.net t.E.A.m. [ rm6405@hotmail.com ]

My music playlist on Last.fm
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 11:37   #675
fanoff fanoff is offline
Hatırla Sevgili
 
fanoff's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Çamların Altında
Age: 35
Gender: Male
Posts: 2,165

Send a message via MSN to fanoff
hey people i need to know how to make the song instrumental totally.i removed the center channel of the song but the voice comes again following the tune a second behind,by the way i use adobe audition,anyone who knows this?
~~~~~~~~~~~
Dudağımda yarım kalan söylenmemiş son sözümdür...
Baki olsa da ayrılık,
Aşk her daim ölümsüzdür...

Varsın eller gönül yarası kapanır sansın,
Kabuğun altında sevgili sen kanayansın...
  Reply With Quote
Old 10-06-2006, 11:51   #676
robbie robbie is offline
Moderator
 
robbie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Gender: Male
Posts: 3,170

Quote:
Originally Posted by Rachel
Have you tried it on other computers?
Yes. It doesn't work too. It must be sth wrong with disc. I give back disc to store.
~~~~~~~~~~~
R | TatySite.net t.E.A.m. [ e-mail ]
  Reply With Quote
Old 17-06-2006, 11:07   #677
spyretto spyretto is offline
My Waking Hour
 
spyretto's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: in oblivion
Gender: Male
Posts: 5,486

Hey guys, I set up my new computer, I got a bit of a problem with one driver, actually the nVidia WMD video capture driver. I know you guys are experts in capping video, so I'd like to know if getting an error message "This device cannot start. (Code 10)" is normal if I have installed no special software for capturing video and have made no cabling connection with the source I might want to capture video from yet ( say, satellite receiver etc ).
If no, any idea why I get this message? If yes, what software do I need to use the video-capturing capabilities of the card and start capping?

A million thank you in advance for your help people.

ps. Everything else with building up my computer went smoothly, it was a lot easier than I thought, just connecting cables, lol and it's faaaast

Quote:
The disk may simply not be formatted, i don't know the name of the formatting utility on Windows, but well, launch it and look if it sees the drive. Reformatting a new drive is always a good idea anyway (factory formatting can be a bit off), personally i always reformat a new drive.
Can't be that. If the system can't see it can't format it. It's either wrong connections, or the motherboard's not supporting it ( or it could be of course, faulty ).
I wouldn't go to windows to reformat, it's better if you do it via DOS. bootdisk.com got boot disks images for old OS ( need the Win98 or ME versions to make a bootbable "floppy" disk with DOS support ) Boot from the "floppy" disk, choose minimal start from the menu then it'll load DOS, type fdisk and will get you the program where you can partition/format your hard drives. It's a new hard disk so you need to make a primary partition and extended partitions, and logical drives inside the extended partition if you need more than 2 partitions. Don't forget to make the primary drive partition active
But if you sent it back to the shop then just get a new one and see if it works. If not then it's the connections/compatibility issue.

Last edited by spyretto; 17-06-2006 at 11:24.
  Reply With Quote
Old 20-06-2006, 19:42   #678
Obie Obie is offline
Обезьянки / Null & Void
 
Obie's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Big brother House!
Age: 36
Gender: Male
Posts: 1,322

hi,,, does anyone know where I can download a video converter?????,, plz I need it so much!, I had downloaded it at home, but didn't registered it,,, now I don't have internet at home, so anyone knows any software alike ,,, thanks,,,,,
  Reply With Quote
Old 20-06-2006, 22:46   #679
Argos Argos is offline
Martian Eyes
 
Argos's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Linz, Austria
Age: 62
Gender: Male
Posts: 2,197

Quote:
Originally Posted by Obezyanki
hi,,, does anyone know where I can download a video converter?????,, ... so anyone knows any software alike
I use MediaCoder. It has myriads of options and does it all. You can find it there

Just choose the download-mirror you like.
  Reply With Quote
Old 22-06-2006, 10:35   #680
spyretto spyretto is offline
My Waking Hour
 
spyretto's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: in oblivion
Gender: Male
Posts: 5,486

I sorted out the drivers issue.
So any capping video programs guys?
  Reply With Quote
ReplyPost New Thread

Bookmarks


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Yulia Loves Lena & Lena Loves Yulia Thread xena225 News and Events 119 05-01-2004 03:55
Yulia & Lena's Boyfriends & Girlfriends Pics Thread haku News and Events 147 02-01-2004 15:42
Lena Kiper's Computer Hacked Into (Tatu-related) cirrus News and Events 15 27-08-2003 02:10
::counterpart for the slavic thread:: Spanish Talkers! Kappa General discussions 56 07-07-2003 03:56



All times are GMT +1. The time now is 13:51.




© 2001-2008 Unofficial site of group TATU

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.